Wednesday, August 19, 2009

Sugeng Rawuh Poro Pamiarso


Sugeng rawuh poro konco kabeh ono ing blog Campur sari iki.
Pancen mungkin rodo aneh ngengingi bab blog iki, amargo sakabehane bakal nggunakaake boso Jowo, awit mulo blog iki nduwe tujuan anggawe pamore boso lan kabudayan Jowo ono ing sak antero jagad iki.
Panjenengan kabeh samestine ugo nduweni krenteg kang podo marang aku, ngengingi bab tujuan mau.
Mulo... hayo kabeh podo nguri-uri kabudayan Jowo krono biso mbangun raharjaning Jiwo Bongso lan mahargyaning kamanungsan ing ndonyo.
Campursari pancen dirancang kanggo sampeyan kabeh poro pandemen kabudayan,musik, lan pranatan lan panakaran Jowo.
Ono ing Blog iki bakal disuguhake tulisan-tulisan lan crito-crito, pasugatan-pasugatan sing gegayutan karo lagu-lagu Jowo, lan liyo liyane.
Mulo... monggo podho diuri-uri blog iki supoyo sangsoyo dino sangsoyo gayeng.

Maturnuwun

No comments:

Post a Comment

Post a Comment